Breaking News
Loading...
Wednesday, April 11, 2012

Like Semua Status di Facebook

post kali nih aku khas kan kepada geng-geng kaki like status orang di facebook.Guna plug-in nih hampa semua x yah susah-susah duk like satu-satu status orang just satu clik ja semua status orang yang ada yg ada dia akan like..
untuk buat nihh senang je follow my simple step...
first download plugin nih

lepas dah download hampa just install lepas dah install dia akan naik satu button mcm nihh..
auto like
clik yg aku bulat tuhh t dia like semua












Lepas tuh siap la done...selamat mencuba,

KEPADA SESIAPA YANG MASIH MENGANGUR ATAU SESIAPA YANG NAK REGISTER NAMA DIA UNTUK BERKERJA PADA MASA HADAPAN BOLEH LA REGISTER SINI

3 comments:

Kongsi Apa2 Aje said...

wah..cam hebat jer. leh try neh (^_^)

abdul maLek said...

cuba lah hahaha best....

Mimi Syamira said...

x kene block ke ? cuba jawab kt blog sy .. hehehehe :D

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 sAmpan KErTas All Right Reserved