Breaking News
Loading...
Sunday, July 8, 2012

cara Sembunyi Key Logger Dalam Gambar

hello my reader yang super awesome hari ini seperti yang aku janjikan dan memandangkan aku free hari nih x busy so aku nak ajar hampa-hampa semua tutorial cara nak sembunyi key logger atau virus dalam gambar dengan mengunakan cara ini anti virus komputer mangsa hampa tidak akan detect keylogger atau virus yang anda hantar so cara dia senang je just follow simple step yang aku nak ajarkan nihh.tapi sebelum tu hampa tau dak guna CMD emm aku angap la hampa semua tak tau so first step aku ajar hampa satu syntax or code CMD yang korang bakal guna untuk buat tutorial.

first sekali code:CD
kegunaan cd nih untuk masuk dalam folder dan kalau korang type cd.. dia keluar dari folder contonya CD namafolder dia akan masuk dalam folder and kalau korang tekan cd.. dia akan keluar dari dlam folder haha itu jew code yang aku nak ajar


so sekarang kita start kita punya tutorial sembunyi key logger or virus dalam gambar
1)korang type CMD dalam ruang search komputer korang dia akan naik mcm nihh


hide virus using cmd
2)dia naik mcm nih kan so hampa semua cari folder yang korang simpan gambar dan keylogger.exe dengan mengunakan CD yang aku ajar awai tadi contohnya C:\User\myfolder\akunakhack  dalam folder aku nak hack(nama folder hampa simpan gambar.png dengan keylogger.exe) nihh ada gambar.jpg dengan keylogger.exe 

3)Bila dah selesai part 2 tuh korang type benda nih
copy /b  gambar.jpg + keylogger.exe namagambar.jpg

do done kalau korang tgok dlam folder itu dia akan keluar satu gambar yang bernama namagambar.jpg untuk pastikan gambar tuh ada file exe tuh korang cuba tgok size dia kalau size gambar sebelom nih 20kb and keylogger.exe 20kb dan gambar yangg baru muncul tuh 40kb so jadi la tuhh try sent benda tuh kat friend korang nak hack haha tapi ingat jgn miss use benda nihh just untuk belajar jew

and kepada sesiapa yang masih belom baca tutorial hack guna keylogger korang boleh tgok sini   lepas dah tgok korang baru faham guna benda nih

13 comments:

Anonymous said...

takdpt pon..

jaan said...

tuan tanah.. ko add facebook aku..kelip_3677@yahoo.com.. aku ada job untuk ko.

jaan said...

tuan tanah.. ko add facebook aku..kelip_3677@yahoo.com.. aku ada job untuk ko.

jaan said...

tuan tanah.. ko add fb aku.. kelip_3677@yahoo.com.. aku ada job nk bg ko

jaan said...

add facebook kelip_3677@yaho.com ade job nk bg

jaan said...

bshdbcd

abdul maLek said...

jaan macam mana nak add cari dalam facebook x jumpa pun hang tolong add aku la tuh aku dah letak facebook aku kat tepi tuh sorry la lambat reply sebab baru jew habis exam

Anonymous said...

ada tk cara nk install keylogger dalam handphone?

abdul maLek said...

ada...hang boleh try search dekat google kidlogger kat situ dia ada jenis2 hp yg hang nk install download software tuh pinjam hp mangsa ckp nak main game ka nak ambil lagu ka sent kidlogger tuh kat dia install pastu semua beress apa dia msj dia chat dia call pun hang boleh tau...tapi amaran jangan install dekat GF sebab sat g memai kantoi dia curang hahha

Anonymous said...

bos.. xpaham laa camne nk buat CMD nih.. xpaham camne coding dia.. bleh tunjuk full example x??

Anonymous said...

add aku-nk mtk tolong-mainapi9@ymail.com

Azri Azman said...

salam bro tlong, aku tak dpt r yang 1st step tu,,

riecharlotte91@gmail.com

tararadam said...

ada tk cara nk install keylogger dalam handphone?

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 sAmpan KErTas All Right Reserved