Breaking News
Loading...
Sunday, January 15, 2012

cara nak hack facebook

Assalammualaikum kepada semua blogger2 dan pembaca blog sampankertas,hari aku ingin mengkongsikan cara   untuk korang hack facebook,gmail account,yahoo dan banyak lagi  dan yang pastinya ianya amat berkesan dan sangat mujarab.


1) benda pertama yang harus anda lakukan ialah deactive anti-virus korang ini kerana seorang hacker tidak memerlukan anti-virus dalam komputernya kerana hacker sendiri adalah virus hahahha....selesai deactive antivirus korang boleh download software nihh  download


2)oke bila korang semua dah selesai download dalam file yang korang download tuhh ada satu software dan dua file yang bernama   index.php dengan style.css.selepas itu korang open with notepad file index.php tuh korang edit mcm gambar dibawah  pastuh save.aikk jap2 mana aku nak ambik username password pa semua  nih??? toy gak emm username password korang kena register dekat free hosting sila baca no3


3)oke sekarang korang abaikan apa yang korang download tadi so sekarang tiba masanya untuk korang hostkan file index.php(yg telah diedit) dengan style.css tuhh kedalam free server.dekat mana nak cari free server sini aku sediakan kat korang sila http://www.000webhost.com/539243.html     ok register  selepas itu korang akan dapat cpanel yg berbentuk macam gambar dibawah






korang akan nampak bentuk yg macam nihh lepas tuhh korang bukak mySQL and buat satu nama,password lepastuhh save,lepas dan save korang bukak plak file manager korang upload index.php yg telah di edit dah style.css.  perhatian sila uploadkan file ini kedalam public html folder




4)bila dah selesai upload korang bukak software  istealer
tukar yg warna kuning tuhh dengan link index.php yg korang dah upload kat server tadi selepas itu tekan test url kalau dia naik oke elok x dak masalah korang tekan build selepas siap dia akan cipta satu program yang dipanggil malware atau virus stealer.....tpi korang jgn risau dia x merbahaya pun just digunakan untuk curi data orang(mencuri adalah salah disisi undang-undang)hahhaha 

5)korang guna program tuhh dan bagi kat mangsa korang lepas mangsa korang clik ja program tuhh secara automatik semua email,password dia akan sent kat korang punya index.php mcm mana nak tgok data tuhh korang buka index.php dalam server korang nihh contoh data dia


yang aku conteng teruk tuhh mangsa punya email dan password goodluck happy hacker....




ini hanyalah tutorial untuk menambah ilmu sahaja so korang jangan salah guna hack facebook x dak faedah pun   
so tutorial nihh untuk suka2 ja....jgn salah guna.....





69 comments:

leeyanahoho said...

great(--___--)

leeyanahoho said...

great(--__--)

Anonymous said...

mne nak daapat link index tu

sampankertas said...

LINK INDEX TUHH BILA KITA DAH UPLOAD DALAM SERVER KITA CLIK kanan dekat open PASTUH COPY LINK address .... AND KALAU nak tgok data clik terus open pastuh dia akan naik login masukan username dengan password

Anonymous said...

istealer tu tak boleh buka lah. dia kluar diaognis messages ape ntah.

HELPPPPP!!!!!

sampankertas said...

emm dah deactive anti-virus ke??program nih kena deactive anti virus dulu baru boleh guna kalau dah bukak time anti virus active dia akan automatik delete....so test deactive...pastuh download laen n run as administrator

Anonymous said...

Systems for Unlock Iphone 4 f Anyone who manages an apple iphone should tend to be pointed out to your and requires unlock iPhone 4 gary tips and hints, quite often in association with particular computer program which is certainly concurrently protected.Nonetheless, it may be rather infuriating in an effort to uncover our i actually cellular phone if you don't look for a unique iphone taking off the lock upon request.There are a lot regarding advertisings all over the place, having said that, if you don't have specific learning you can find, entirely ensnared, consequently a number of options certain substantial money on the subject of nothing at all.
Unlock iPhone 4

Anonymous said...

er nk tnye, asal sye download xde pon file index dgn style ? cmne ni...

Anonymous said...

eeh.. mcm mne nk open with notepad file index.php ni ? sorila.. kelembapan skit

Anonymous said...

knp xley test url. dye kta url tu slh.. so cmne ek

abdul maLek said...

soalan pertama kenapa x dak file index.php dgn file style tuh maybe gara2 SOPA hahaha main2 jew emm cuba tgok laen rasanye dia ada dalam folder g kut sye pun dah lupa nama file ce la tgok emm tak pun time u buka folder tuh u x deactive anti virus...

2_clik open with note pad la senang jew hihihi

3)emm cuba cek balik betol ke u dah upload index.php dgn style tuhh dalam public_html dalam control panel web hosting yg kita dah buat :)

abdul maLek said...

soalan pertama kenapa x dak file index.php dgn file style tuh maybe gara2 SOPA hahaha main2 jew emm cuba tgok laen rasanye dia ada dalam folder g kut sye pun dah lupa nama file ce la tgok emm tak pun time u buka folder tuh u x deactive anti virus...

2_clik open with note pad la senang jew hihihi

3)emm cuba cek balik betol ke u dah upload index.php dgn style tuhh dalam public_html dalam control panel web hosting yg kita dah buat :)

Anonymous said...

huhu.. still tak dpt la.. btw, cara ni kite kne ksi mangsa kite click dlu, ru blh dpt data nye ke ?

*yg ni u jgn publish ek*
klu ssh2, klu tak plu mgsa tu click utk dptkan data, can u help me ? jgn risau.. sye bkn nak mengenakan org..

abdul maLek said...

emm anonymous cuba follow step sye satu persatu...

Anonymous said...

dkt mna yg nk klik kanan utk dpatkan link dy 2..... sy da try klik kanan, tp xdak pon COPY LINK....

Anonymous said...

kt bhgian mna nk klik kanan utk copy link.... sy da try klik kanan tp xdak pn COPY LINK....

Anonymous said...

naper ble sy test url... it appears "Logger Not Foud, Check Your URL"...
kt mna clap nye.... sy rsa sy da buat spti yg disuruh.... harap sampan bleh tolong....

abdul maLek said...

kepada yg x dapat nak copy link tuh maybe ada kesilapan dari mula maybe u kena banyak g baca tutorial tentang sql,php and cpanel sebab ada sesetengah part dalam tutorial nihh aku skip so maybe la korang stuck kat situ...au sarankan kat korang bagi yg x boleh guna teknik nihh korang boleh guna teknik phishing...dalam tutorial blog nihh jugak cuba la phishing lebih senang dan mudah n satu g nihh hanyalah sekadar memberi ilmu dan pengetahuan so please jgn salah guna

Anonymous said...

kena tunggu orang tu click dulu ke baru boleh hacked ?

Nabila said...

Kena tunggu orang tu click something yg kita send tu dulu ke baru boleh hacked ?

Anonymous said...

link tuh x leh pakai

abdul maLek said...

kalau x boleh tukk cuba la guna phishing ada tutorial dia dalam blog nihh phishing lebih senang

Anonymous said...

sy da siap wt program to ikut contoh to...so mcm ne sy nk send program to kt owg lain

Anonymous said...

hmm..cmne nk deactive anti virus..xpndai r..

shafri said...

knp sye punya x keluar gambar yg kat 3 tu??

shafri said...

kenapa sye x keluar gambar yang kat 3 tu?? cam mana tolong please

shafri said...

cam mana nk upload index.php yg telah di edit dah style.css. nk cari kat mana?

NormSantana said...

da deactive sume antivirus, tp x leyh gak yg nk download tuh..pe hal eak?? pliz help me...

abdul maLek said...

maaf la kalau link dia dah rosak saya akan cari link yang baru secepat mungkin

sum tin wong said...

bro aku da try tapi kenapa dia tulis tak jumpa url??? domain salah ke???

Anonymous said...

tlg weh, asal dia tulih logger not found, check the URL? aku salah buat ke?

abdul maLek said...

kenapa korang punya error banyak kat url tuhh ahhh??aku pun x paham mcm mana korang buat aku buat oke jeww aku x tahu mcm mana nak solve problem korang korang cuba la tgok balik step2 dia

Ryner Ryansky said...

nie phising la brother... kitorang dari Blackhat ada cara lagi power..

abdul maLek said...

emm ikut la sya dari whitehat

Anonymous said...

macam mne cri url index.php ngan mcm mne nk upload index.p
hp

Semut Gila said...

macam mne cri url index.php dn mcm mne nk upload index.p
hp

Semut Gila said...

macam mne cri url index.php dan mcm mne nk upload index.p
hp

Semut Gila said...

macam mne cri url index.php dan mcm mne nk upload index.p
hp

Semut Gila said...

macam mne cri url index.php ngan mcm mne nk upload index.p
hp

Haiqal Zain said...

no.2 pny step aku penin la

abdul maLek said...

no 2 tuh hag boleh tgok maklumat dia dekat 000webhosting situ dia da tulis hag punya maklumat mysql

Anonymous said...

nk tnya dh siap malware atau virus stealer tuh..pastu cmne nk bg kt mangsa? guna email ke? asl tk bole upload pon dkt email yahoo dia ckp virus detected..

Anonymous said...

ehh . knp masa tekan test url tu kan . . keluar pop up 'logger not found, please check url' . . apa masalah dia ??

fauzi naim said...

kalau dah x dak masalah dia tulis apa .. yg aku dia tulis logger found , but you must login firts ... helppp

fauzi naim said...

kalau yg betul dia tulis apa .. yg aku dia tulis logger found , but you must login firts ... HELPP

Anonymous said...

salam...dah siap program malware, lepas tuh nk buat ape ? xbpre phmmm step seterus nye.

Anonymous said...

salam..?.saya nk tanya mcm mane nk deaktiv virus?pliz bantu sya...

Anonymous said...

ellop, buleh send tutorial penuh kt email?...

abdul malek abu hassan said...

maaf la kepada a siapa yang tanya tapi tidak dijawab saya x jawab sebab terlalu sibuk dgn project2 yang perlu saya siapkan..

so kepada yang malware tuh lepas dah siap just sent kan malware tuh dekat mangsa sebaik saja mangsa click dia akan auto sent semua dapat dalam cookies,atau save password dekat website yang kita buat tadi....

soalan kedua plak macam mana nak deactive antivirus dia bergantung kepada jenis anti virus laen anti virus laen cara dia tapi senang je...


kepada yang ketiga maaf la bukan tak nak sent full tutorial tapi saya x larat nak taip just follow tutorial nih isyaalah jadi kalau tak paham apa just boleh tanya sye or add sye kat facebook and kita boleh PM terima kasih

Anonymous said...

kenapa lepas aku register tak keluar pon gambar yang dibawah no 3 tu.....
spe leh tlg aku??

Anonymous said...

lepas aku register kenapa gambar yang bwah no.3 x keluar

abdul malek abu hassan said...

sekarang nihh 000webhosting dia perlukan 24 untuk verify kita punya account so kalau baru register lepas 24 jam baru dia hantar verify dekat email lepas tuh baru la nampak macam yang number 3 tuh

Anonymous said...

Aku test aku punye pc sendri x boley pon der..sume dh siap... bile try usha kt DB (link website tu la) dia kata "no logs found"

** Kepada yg x boley tu, (Logger not found, mase edit kt index.php tu problem... cube tgk btol2, maybe korang x masukkn sesuatu...

** kalo xleh gak cube tukar MySql10.000webhost.com kpd MySql3.000webhost.com kt dlm index.php

abdul maLek said...

maybe firewall yang pc yang guna tuhh power kot sebab tuh x boleh...haha

ainman hakimi said...

nk anta kt mngse nk anta link bnde

Anonymous said...

ape link yg nk anta at mngse

Anonymous said...

sorry nak tanya, once dh okay after test url. tekan build tu dia mmg direct terus pergi save ke?

Anonymous said...

hehehe.. bro, dah bleh dah try.
tp heran ar. aku try hack sendiri punya. dia ade kuar kat web tu tp pass ngn user same je.
dah tukar format ke kat file php tu?
ke file style ?
hehehe bagila share.. 1st time kot berjaya pai sini ;D..

Anonymous said...

bole tolong hack fb aku x? aku lupa pasword. cmne ek

Anonymous said...

michael kors outlet online fbnchc ipqkuj michael kors outlet online ixeolm kujspp michael kors factory outlet gdchaz http://www.thomassabojewelry2013.co.uk
sac louis vuitton pas cher moyfku louis vuitton pas cher ywoqor louis vuitton sac kjwfio http://www.isabelmarantoutlet2013.net

Anonymous said...

bro.. nak tanye sikit.. mungkin ramai yg tanye jugak.. aku dah berjaye build ..then nak bagi mangsa camne??

Anonymous said...

burberry bags izrjej rlbv burberry bags jjlxec hmxq burberry outlet hbjrhk iuml www.specjerseys.com eyuilz xybt ugg boots kxajys mvue ugg outlet online bawixn ianx ugg outlet tjcuoa ssbo ugg on sale xdvvdt wbjv michael kors handbags on sale wvhnhz ruuz michael kors handbags ebmrht ujlc michael kors flats uqhgax umys http://www.z8ye.com gkfhbb ddso http://www.9dcu.com kzoaci qysx longchamp bag gfiktg digx burberry diaper bag qaywii xqwk

Anonymous said...

burberry handbags ujmxtz vese burberry uk yakmde zmsb burberry outlet uwhgjl uqcs ugg sale mzxejq bnvw ugg sale cqyfpv uvoh ugg boots sale cjuiyv beox ugg outlet niyxle jbic ugg usa vlhwdd edgz michael kors handbags on sale qkzbcs seyq michael kors 2013 rmpjnl tdiv michael kors 2013 mokthp oyty longchamp handbags outlet guxigb lbxd longchamp sale sfctcg njiy longchamp handbags sale dfqagm hqiv burberry outlet ygtfdn vegn

Anonymous said...

bro.. bende da siap.. dia tulis build correctly.. tapi macam mane nak hantar kat fb orang.

Anonymous said...

Hello. And Bye. Thank you very much.

Anonymous said...

bro ku dah copy link tu dah paste kat istealer yg di berikan..tapi x ada kesan(Logger not found.check the Url!) ku da ikut semua step yg diberikan oleh admin pls tolong tq

Mohamad Amirul said...

("tukar yg warna kuning tuhh dengan link index.php")--link index tuk instealer 2 nk dpt kt ne?

Anonymous said...

bro. saya dah built. pastu nak guna cam mana? nak hantar kat mangsa cam mane?

Anonymous said...

macam mana nak hantar kat mangsa?
aku punya dah dapat build

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 sAmpan KErTas All Right Reserved