Breaking News
Loading...
Monday, August 1, 2011

GiveAway EdY : Still beauty

 sejak aku join contest dari  4 owg budak kecik comey nihh tiba2 aku jadi ketagih nak join contest yg di buat oleh blogger nihh...pastu tibe2 awek aku najwa latif  (tpi aku bukan balak dia)cakap dia dah  join satu contest  yg dianjurkan oleh  danielzaidi  iaitu seorang blogger yg  hensem dan kacak + macho (tips tuk menang kena puji sikit ahahahha)


nak join contest nihh senang jew korang just copy paste  banner yg cantik nihh kat blog korang





 Make sure kat entry korang ada link ke blog  
http://danielzaidi.blogspot.com/
http://edyzaiditravel.blogspot.com/

lepas tuhh korang tag la member korang korang nak tag banyak mana ikut suka korang la yg penting korang happy so kat sini aku tag semua member aku yg ambik couse Science computer dan ada blog iaitu : oranglidi hitam,akihide,lalat_pening and hag takkan tau punya

and sorang g iaitu my princess RAPUNZEL 
hadiah tuk pemenang pehh memang dasyat
iaitu  patung2 comey angry bird

tpi aku agak kecewa sebab x de patung yg selalu pakai helmet tuhh

34 comments:

Edy Zaidi said...

thanks sudi join giveaway ni...selamat berpuasa & good luck yer...:)

ika said...

:) sampan!! comel la entry nie sbb ada "my princess rapunzel"...suka2...^^, nnt nak buat la...insyaAllah...

butterflyana said...

Good Luck, Awak!
:)

Anonymous said...

sampah kertas... jgn mengarut bangat

Anonymous said...

spam sini bhai.. haha

Anonymous said...

spam sini bhai.. haha

Anonymous said...

spam sini bhai.. haha

Anonymous said...

spam sini bhai.. haha

Anonymous said...

spam sini bhai.. haha

Anonymous said...

spam sini bhai.. haha

Anonymous said...

spam sini bhai.. haha

Anonymous said...

spam sini bhai.. haha

Anonymous said...

spam sini bhai.. haha

sampah kertas busuk said...

spam sini bhai.. haha

Anonymous said...

spam sini bhai.. haha

Anonymous said...

spam sini bhai.. haha

Anonymous said...

spam sini bhai.. haha

Anonymous said...

spam sini bhai.. haha

Anonymous said...

spam sini bhai.. haha

sampah kertas said...
This comment has been removed by a blog administrator.
sampankertas said...

hhahaha tQ kepada semua hacker terkenal sebab naikkan comment dlm blog aku ahahahha

Anonymous said...

ak suke spam kat blog ko je...

-hacker terkenal-

Anonymous said...

ak suke spam kat blog ko je...

-hacker terkenal-

Anonymous said...

ak suke spam kat blog ko je...

-hacker terkenal-

Anonymous said...

ak suke spam kat blog ko je...

-hacker terkenal-

Anonymous said...

ak suke spam kat blog ko je...

-hacker terkenal-

Anonymous said...

ak suke spam kat blog ko je...

-hacker terkenal-

Anonymous said...

ak suke spam kat blog ko je...

-hacker terkenal-

Anonymous said...

ak suke spam kat blog ko je...

-hacker terkenal-

Anonymous said...

ak suke spam kat blog ko je...

-hacker terkenal-

Anonymous said...

ak suke spam kat blog ko je...

-hacker terkenal-

Anonymous said...

ak suke spam kat blog ko je...

-hacker terkenal-

Anonymous said...

ak suke spam kat blog ko je...

-hacker terkenal-

Cik Yang said...

jom singgah http://dairymariam.blogspot.com/

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 sAmpan KErTas All Right Reserved