Breaking News
Loading...
Friday, August 19, 2011

MAX 24.7 CINTA 247


MAX 24.7 siapakah mereka???mereka adalah artis KPOP malaysia yg terkenal...dan  baru-baru ini  mengeluarkan satu music video dan telah berjaya memecah record dislikes yang terbanyak didalam youtube...dan anda juga mungkin ingin melihat betapa hebatnya mereka ini jom kita tgok video mereka dislikes lah mereka supaya mereka menjadi semakin terkenal..
 aku jugak menyediakan gambar mereka yg aku cari dalam google yg telah pun di edit oleh peminat-peminat mereka yg tegar
ohh comeyynyeee oppa  oppa nihh tergoda i
                                       
selain itu jugak aku menyediakan kat korang lirik lagu terbaru mereka ini.


Apa yang ku tahu
Apa yang kau tahu
Waktu kecil dulu
Sama-sama tak tahu

Apa yang perlu kau tahu
Aku sudah rasa rindu
Bila kau tiada di sisi ku
Buka tirai lama
Aku rasa tak perlu
Kini sudah dewasa
Kurang rasa malu
Apa yang perlu kau tahu
Aku sudah rasa rindu
Bila kau tiada di sisi ku
Terus terang ku katakan
Aku sudah jatuh cinta
Ini semua takdir tuhan
Kerana Dia sayang kita
Terus terang ku katakan
Aku sudah jatuh cinta
Ini semua takdir tuhan
Kerana Dia sayang kita
(Oh sayang ku jatuh cinta
Ku korban oo segala
247 sepenuh waktu
Tiap detik ku sanggup
Sayang janjilah padaku
Cintaku hanya satu
24 jam 7 hari
Oh baby.. baby.. baby)
Hari Isnin ku tahu namamu
Hari Selasa ku kenal dirimu
Hari Rabu ku dekati mu
Hari Khamis ku merindu kamu
Hari Jumaat ku mendoakan kamu
Hari Sabtu ku mencintai mu
Hari Ahad ku keluar denganmu
247 hanya untuk kamu
Terus terang ku katakan
Aku sudah jatuh cinta
Ini semua takdir tuhan
Kerana Dia sayang kita
Terus terang ku katakan
Aku sudah jatuh cinta
Ini semua takdir tuhan
Kerana Dia sayang kita

14 comments:

laskar pelangi said...

HAHAHAHA..lawak la mereka..abis comel la tu kan?

sampankertas said...

emmm cute haha kot geng2 nihh ahahha

diana said...

muntah!

cik pha said...

kiut pulak aku tgok lirik2 lagu ni

sampankertas said...

haha diana x yah la muntah kecian depa hahaha.....
cik pa lirik dia memang bleh tahan yg tak bleh tahan cara depa nyanyi tuhh hahaha ce tgok video dia hahaha

nasyitahahmadzaini said...

gli den tgk...ahahhaha~

teha said...

hahaha ! comel sungguh dieorg nie !

Eyka said...

senglll laaaaa niewww~ hahahaha:P

fiq. said...

rekod dislike! haha

ta paham aku lelaki pangai jambu2 mcm ni, aku ingatkan lelaki mesia ni semua pangai jantan,,,

kalau mcm ni, aku nak sorang,mesti baik hati,comel2 gitu

ika said...

ika bru tgk semalam video nie...memang cm hampeh la...=.=" lirik lagu lagi la xley blah...dah dekat 3ribu org dislike...kecian~

sampankertas said...

hihi ika dislike tak diorang nihh haha dislike2 bagi geng nihh top ahaha

Indah Mulya said...

mcm rebecca black da ha jdnye..femes sbb org tak suka..huhu

Gadis said...

ni malek, gi check kt fb.. byk anti-fanpage diorg and fan-page diorg pun jdi tmpt anti.. anyway, ko bru tau ke kwujudan diorg???? diorg wjud sjak awal taun lg, ko bru tau skg??

sampankertas said...

gadis haha aku baru tau ja hahah

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 sAmpan KErTas All Right Reserved