Breaking News
Loading...
Friday, August 26, 2011

Najwa Latif & Ainan Tasneem




Najwa Latif yg sentiasa dgn gitarnya


Emm bila korang baca tajuk entry nih korang kenal x dgn diaorang2 nihh????
Najwa Latif maybe korang dah kenalkan seorang yang mengelarkan dirinya Si Gadis YOUTUBE dan semua rakaman nyanyianya adalah di dalam kereta hahaha....
dan baru nihh termeletup dengan lagu single yang pertamanya iaitu "CINTA MUKA BUKU" atau bahasa Englishnya "FACEBOOK LOVE"
Ainan Tasneem ???siapakah dia???Emm dia pun sama mcm Najwa Latif gak seorang yang bercita2 menjadi penyanyi dan tapi Ainan Tasneem masih belum top,tapi dia nihh pun ada lagu sendiri gak yg bertajuk "Aku Suka Dia" dan versi english plak biasa la "I LOVE U" hahahha  suara dia boleh tahan sedap,cuma Quality Video dia tuh  tak brapa best maybe 3GP kot haha,,tpi boleh la takat nak tgok tuhh....
Ainan Tasneem's
                                             
so inconclusion kalau korang semua terasa nak jadi artis atau penyanyi senang jew main gitar nyanyi lagu pastuh upload dalam youtube pastuh shared lah kat facebook senang ja kan'
Maddi Jane

tpi geng2 nih semua x leh lawan dgn budak nihh nama dia Maddi Jane budak baru umur dalam 12 tahun mcm tuh tapi suara x bleh blah sedap nak mampus so aku sediakan link ke video dia yang paling best clik nihh


15 comments:

Eena Arrina said...

eena minat gadis utube :P

sampankertas said...

Eena Arrina x mo ke jadi GADIS UTUBE ??hihi

nasyitahahmadzaini said...

ouh,,,cmtu ke muke najwa tu..br taw kot..;)

sampankertas said...

hahah mcm tuhh la emm x kan x kenal g emm dia ada blog kot

emy zulaiha said...

emy minta dorang be3 nie.hehe da la cute suare pon oke =)

♥ MRS ZACKS ♥ said...

sng je nk famous skrg ni. huhu jakg sume pakat2 upload dlm u tube la nyanyi :D

hira said...

memang best kan? hehe :D mantap. ainan tu suara sangat ayu dan lembut. huhu

Anonymous said...

So Ana Rafalli tu kau X bgi ikut

jat stallone said...

shit blog nih...fuck...

jat stallone said...

haih...boring gila blog nih...shit...sembang kencang...

Anonymous said...

em...boring gila blog nih...shit la tuan pnya blog nih...

abdul maLek said...

boring pihh main jouh2 aku pun x suruh hag baca pun blog aku

abdul maLek said...

boring pihh main jouh2 aku pun x suruh hag baca pun blog aku

Anonymous said...

Ainan
Tasneem ada album bru ke sekarang

Asmieza As said...

First time jejak kaki kat blog awak. salam ukhuwah. tertarik dgn isu MLM. :) Kbye

http://beruangbuluh.blogspot.com/

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 sAmpan KErTas All Right Reserved