Breaking News
Loading...
Friday, November 2, 2012

Pendapat Aku Tentang KOMLI Media


Baru-Baru aku mohon untuk menyiarkan Iklan dari Komli media dan Alhamdulillah Blog aku diterima dan hari ini aku nak ceritakan sikitlah tentang pengalaman aku guna Komli yang sudah masuk 2 bulan


komli cash out
nih duit aku dapat untuk bulan pertama
So Sebulan aku bersama komli aku dah dapat RM139.61 dan untuk Bulan 10 aku dapat RM361 tapi aku x dapat la nak print screen sebab komli tak hantar PO lagi...komli nih lain sikit diorang akan hantar jumlah kesemua wang yang kita dapat setiap 15 haribulan so kat situ kita boleh tengok la duit yang kita dapat setiap bulan.

Jadi Pendapat aku tentang komli ni aku rasa paling awesome yang pernah aku guna la...Pastu dia kira dalam USD bila convert jadi duit malaysia memang banyak la.pastuh process cashout dia ambil masa 2 hingga ke 3 Bulan..dan cara nak cashout susah sikit la kena hantar kat diorang invoice tapi jangan risau aku akan update plak tutorial tentang invoice nih




12 comments:

Aju Mohit said...

nak tanya berapa UV blog ini sehari ye? saya berkira2 untuk terima iklan admax@ komli ini atau tak sebab saya siarkan iklan Nuffnang sekrg ni, code admax dah dapat cuma belum publish je lagi tq

sampan kertas said...

saya pasang komli bukan dalam blog nih tapi blog laen emm uv dia ada dalam 500 ke 600 orang setiap hari...awak buang jew nuffnang tuh merapu jew dia tuh kalau awk pakai komli saya jamin awak akan gembira sebab dia bayar memang banyak

Ibu Mifzal Arsyad said...

tapi lama gak ya process. 2-3 bulan..

Buatbest said...

nampak mcm menarik je komli nie..

Sambar Kata said...

untuk membuat ukuran iklan baru dimana ya, saya cari ga ada.. makasih sebelumnya

sampankertas said...

just ambil tag iklan yang telah disediakan

Si Kosong said...

boleh bg tips tak..aku dah register komli tp tak dapat pape respons pon lagi..mcm best je aku tgok iklan komli nih

sampankertas said...

tips tu aku x tau la tapi kalau penuhi syarat2 dia memang boleh dapat first kalau nk dapat memang kena banyak traffik kalau pageview dalam 2000 ke 4000 sehari maybe boleh la dapat

Mohammad Amirul said...

dah pasang komli,mmg best sbb bayar dalam usd....nak tanya mcm mane x nak cashout setiap bulan...nak kumpul sekali, kalau dah byk baru cashout

sampankertas said...

first sekali tiap2 bulan kena hantar invoice dekat diorang x kira la kita dapat bawah usd50 atau pun lebih usd50 dan diorang akan automatik bayar kalau duit yang kita dapat lebih dari usd50..kalau kurang diorang akan bayar untuk bulan seterusnya

sa mic said...

terbaik lah ! hehe lama mencari tentang komli, haritu ada register gan komli kemudian diorang dah terima,tunggu code banner ajelah lagi ni. Tapi yang risaunya takut tak memberi kesan apa2 mcm Nuff pulak, hehe

Diana Azis said...

Salam..diana baru start guna komli..tak tahu la camner..sbb baru je mula..hopefully takde la macam yg lama :)

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 sAmpan KErTas All Right Reserved