Breaking News
Loading...
Friday, August 12, 2011

tutorial Unlock all level dalam game angry birds


hari aku nak g tau u all  mcm mana nak hack game angry birds tuk buka semua level dlm game nihh .....sebenarnya susah nak hack game nihh korang kena pandai baca code-code coding(saja-ja buat teruk) dia tpi jgn risau aku dah buat tuk u all semua so just follow my step 

download files yang telah di hack oleh aku... File yg telah dihack

2) dlm file download tuhh ada dua file iaitu highscores.lua dgn settings.lua
3)copy kedua-dua files tuhh
4)search dlm computer u all file  " %UserProfile%\AppData\Roaming\Rovio\Angry Birds "
5)u all akan nampak file highscores.lua dgn setting.lua padam file tuhh gantikan dgn file yg u all copy tadi..
6)end u all dah bleh main semua level dlm game tuhh....

sebarang pertanya boleh tinggalkan comment ye...






1 comments:

cik_nini said...

yeay, bole laa nini maen pepuas lepas ni. tayah laa tension ntok setel level yang susah. tenkiu ye?

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 sAmpan KErTas All Right Reserved