Breaking News
Loading...
Wednesday, August 24, 2011

Ada apa dengan BEN ASHAARI

Siapa yang kat sini suka baca blog ben Ashaari?? kalau ada siapa yang suke baca blog nihh bleh tak bagi tau aku apa yang bestnya tentang blog dia nihh aku sebenarnya x paham la hari2 aku tgok blog dia nihh mesti ada ja contest bila aku bukak blog dia jew ada contest,contest,contest,contest hari2 contest kadang2 jew yang bukan contest dah tuhh contest yang dia buat semua mesti paste kan dia punya header yg tooot,,,dgn link dia,emm nuffnang,adsense,advertlets terpaksa bayar duit kat kita tuk kita iklankan gambar2 iklan diaorang dlm blog kita....nihh ben free2 jew kita letak dia punya iklan emmm ....kadang aku rasa mcm dia duk mempermaikan jew blogger2 baru mcm kite2 korang tak rasa ke ape yang aku rasa ???

8 comments:

..cik gugu.. said...

bkn contest la... segmen.

sampankertas said...

emmm sama jew hagaahaha

si macho said...

tu la tu

rasa gak ==" .da ta yah bukak blog dye da tau da .mesti ade segmen =.="

sampankertas said...

si macho setuju hahaha

ika said...

huh~ agak berapi ye entry nie...huhu~ ika xlayan sngt encik ben nie...hanis zalikha ika layan la...:D

sampankertas said...

berapi ke??hahaha peduli ape haha....emm hanis zalika sye pun layan hahah

Tasha said...

hot chili paper~~ huuuu

ika said...

sampan : kan? kan? hanis zalikha jugak sonok...:P

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 sAmpan KErTas All Right Reserved