Breaking News
Loading...
Tuesday, August 16, 2011

about Header aku

header aku nih diperbuat daripada flash dan perkataan dalam header tuh korang boleh tarik2 dia tapi amaran kepada korang semua jgn tarik kuat mcm header ayeem ayam header aku tuh lembut sikit kalau tarik kuat2 dia akan jadi gila so hati la nuhh ahaha,mata2 tuh plak  dia akan ikut ja kemana sampan tuh pegi tapi header aku tuh x brapa nak jadi g sebab aku nihh x dak bakat dalam melukis nih so sesiapa yg pandai lukis gambar kartoon comey2 tlg lA LUKISKAN  kat aku satu t aku buat kat korang header flash percuma hihihi sekian terima kasih ahaha
nih contoh sebenar header aku



8 comments:

Haalanara said...

LOL....comel! :D

NoYB said...

Salam..,wei...,lawak giler la....siap aku try tarik kuat2x sbb nak la jugak tengok kan ape yg terjadi...seYesss, mata aku berpinar kejap...huhu...apepun, nice la... tp sampan kertas nak swuh lukis camner? & dalam ape? dodLe ker?...boLeh gak try toLong...(cam pandai jerk aku ni..huahua..)

ïêmå å¢klê§ said...

aku langsung la xreti lukis n xreti nak adobe2 ni...

Rain said...

leh request buat tutorial flash x? ngee..

nak sgt belajar..

sgt teruja tgk header kat ats tu.. very nice. cute..

the more we create or design, the more we learn :)

::ini belog saya . cinta hati saya:: said...

best lah tengok header flash nie

siap bole tarik2

syok2

hehe

:)

sampankertas said...

ini blog sye.cinta hati saya>>syok ke emm terik la lagi ahaha tpi jgn kuat2 tau t dia gila ahahhaha..

Rain>>emm t bila2 sye buat tutorial flash ye senang jew nak buat sebenarnye just kena tahu asas nak guna adobe flash 5,

ika said...

cute sangat tau!!! ika suka gler tgk mata diorg tu...haha...

sampankertas said...

haha tuhh mata stalker2 i tuhh

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 sAmpan KErTas All Right Reserved