Breaking News
Loading...
Friday, August 26, 2011

pemenang Contest Menang Header Flash(Sticky Posts)

Oleh sebab yang x dapat dielakkan aku terpaksa tutup contest menang header flash ini hari ini jugak dan aku jugak hanya memilih seorang pemenang iaitu "miss nurul"ikutnya aku nak pilih tiga orang tapi yang laen tu x memenuhi crateria rahsia yang aku ingin kan so aku mintak maaf sangat dan kepada pemenang sila hantarkan gambar atau bahan-bahan yang ingin di masukan dalam header dan cuba ceritakan sikit mcm mana awk nak header awk tuhh.pemenang boleh uploadkan file yang telah di zipkan didalam "http://tutorialmalaysia.blogspot.com/p/share-your-voice.html   sila hantarkan secepat yang mungkin dan maybe header nihh x brapa nak sempurna sebab aku pun baru belajar tpi jangan risau header anda akan di update hari demi hari hahahah 

15 comments:

orang lidi.. said...

aq nk join..

miss nurul said...

http://secretmissnurul.blogspot.com/2011/08/wahh-header-flash.html



org first join ^^
p/s-nk header tuuuuu

missha said...

wahh,header flash...hehe
erm,cmne eh nk masukkan header flash nie...boleh tuto x??:)

sampankertas said...

tuto mishha bleh dapatkan kat tutorialmalaysia.blogspot.com

..cik gugu.. said...

cpe yg wt header ko? bls kt komen aq ;)

Muhammad Yunus said...

OK... SAYA join sbb nak header... hehe

http://mohdyunus89.blogspot.com/2011/08/wahh-header-flash.html

..cik gugu.. said...

buatkn aku?? berapa?? t aku pomot la kt owg ;)

..cik gugu.. said...

free bule?? heheheh *mke x malu.

ala sy juz nk word goyang2 mcm awk je.. header sy yg skrg sy nk mcm tu tp kei t'buat mcm skrg..

plisssssss... juz word tu je. gmbr t awk tinggal cut je.

fiq. said...

sampan, dah buat entry dah pon, haha, tak bagi link je pon lagi atdi....nak, tgk la borang penyertaan saya

http://kulitkalercoklat.blogspot.com/2011/08/wahh-header-flash.html

Darling Ninie @ Mama Comel said...

Ninie join ye..

http://darlingninie-cgl.blogspot.com/2011/08/wahh-header-flash.html

Farhani said...

Assalamualaikum..

Saya join contest ni..

http://wansitinorfarhani.blogspot.com/2011/08/wah-header-flash.html

Ummi_Rosalicious said...

wah header flash :D menarik !
jom join ummi 1st Lucky Draw !

..cik gugu.. said...

xpela.. nyusahkan awk ;(

fiq. said...

wah,ade kriteria rahsia,,

ok la ,xpe je

alhamdulillah,, =]

iz said...

wow..mantop..wei,hang x amik order wat header flash ka??ak nak..haha

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 sAmpan KErTas All Right Reserved