Breaking News
Loading...
Wednesday, January 18, 2012

tutorial phishing

phishing ??apakah itu phishing emm sebenarnya phishing ini adalah salah satu cara para hacker mengumpan mangsa-mangsanya dengan mencipta satu page yg hampir sama dengan page yg original.....
so hari ini aku nak mencerita atau berkongsi cara untuk kita mencipta phishing website...tapi sebelum aku cerita aku nak bagi tau apa yang aku bagi tau nihh hanyalah tujuan untuk penambahan ilmu,dan phishing adalah salah di sisi google hahhahaha....dan sebagainya.jadi jgn salah gunakan ye :)

kita mulakan tutorial kita dengan bab satu...

1)untuk phishing nihh korang mesti pandai memancing jika tidak mungkin susah untuk mencari mangsa  hahaha...
2)korang mesti pandai HTML coding tpi hari nihh korang jangan risau aku akan bagi simple html code yg iras dengan facebook untuk korang semua memancing...umpan nihh mahal kot...
3)korang kena register web hosting free,kalau sapa yang dah ada yg berbayar lagi bagus boleh guna jew yg tuhh and kalau sape yg belom ada korang boleh register free webhosting clik to register   ok lepas dah register g kat email korang tgok  comfirm kan pastu tunggu sat g dia akan hantar satu g email dan pergi ke link cpanel yg ada dalam email.lepas tuhh login ...
4)dah bukak cpanel korang akan nampak gambar mcm nihh   nampak dah apa yg aku bulat tuhh first sekali korang masuk mySQL Databases buat satu account database kat situ....emm aku nak printscreen pun malas dah tapi orang reti baca mesti boleh buat la...bila dah siap buat korang punya database keluar dari situ.
5)lepas dah keluar korang bukak plak file manager 1 pastuh korang akan nampak public_html buka folder tuhh lepas dah buka korang masukkan file nih 

6)oke file nihh tlg download file nihh nuhh pastuh upload kat korang punya public_html selesai upload korang boleh mula bagi umpan kat orang hahahha  pastuuhh untuk korang tgok orang yg dah kena umpan korang korang bukak public_html  dlm server korang pastuh view logs_29169 dlam nihh lah terdapat password dan email mangsa yg telah termakan umpan korang hahaha  sebarkan link file yg nama sampankertas yg telah di uploadkan sebarkan kepada mangsa atau anda boleh cuba sendiri ....so selamat mencuba

wtf betoi line tiba-tiba lembab so aku x boleh la nak upload so guna cara manual la korang copy paste jew coding nihh pastuh save as sampankertas.html or ikut suka korang la



copy semua coding nihh save as sampankertas.html lepas tuhh upload dalm server korang mcm aku dah bagitau buka file manager 1 pastuh bukak public_html folder and upload file nihh ....


lepas dah upload korang save code nihh plak copy code nihh save as facebook.php






hat nihh pun sama buka notepad save as facebook.php pastuh upload dalam server korang filemanager 1   pastuh  public_html upload kat situ senang ja kan lepas tuhh korang boleh la ambik link sampankertas.html tuh dan sebarkan kepada mangsa jika mereka isi form tuhh automatik password dgn email korang boleh tgo so selamat belajar


kalau korang semua dah siap sama2 la kita layan lagu nihh hahha lgu yg hanya budak2 programmer ja paham

6 comments:

cerita best said...

x kuar pun gambar cm kt atas 2

sampankertas said...

kalau x keluar tgok kat website server tuhh kat menu dia ada tulus control panel pastuh masukkan email n password nanti keluar la

Anonymous said...

salam, mcm mana nk sebarkan dkt orang? thru email ke apa?

abdul maLek said...

yep kita hantarkan fake punya account kepada mangsa melalalui link account yg kita buat contohnya fakebook.com

Anonymous said...

salam macam mana nak phishing yahoo pulak?

Anonymous said...

kalau nak pishing email.. copy html email, pastu buat benda yang sama jugak..

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 sAmpan KErTas All Right Reserved