Breaking News
Loading...
Sunday, April 15, 2012

Cara nak Sembunyi IP Address

Hari nih aku nak berkongsi dengan semua member-member blogger and semua pembaca-pembaca cara untuk kita sembunyikan IP Address kita dan mengantikan dengan FAKE IP Address.kenapa kita perlu sembunyikan IP address ??first sekali ianya untuk privasi dan keselamatan kita sebagai pengguna internet ini kerana dengan hanya menggunakan IP address kita  hacker boleh mencuri data kita dengan mudahnya melalui software Wireshark dan sebagai.Dan untuk pengetahuan korang semua jugak IP Address kita sekarang nihh ialah Public ianya bermakna semua orang boleh melihat IP kita so dengan public IP Address nih kehidupan anda maybe diancam bahaya.Dan maybe ada diantara korang semua ada yang dah guna software Hotspot Shield ianya oke tapi bagi aku software hotspot shield nihh just bagi internet korang lembab and naik iklan yang bukan-bukan jew..so kat sini aku nak sarankan kepada korang software Auto Hide IP nihh sebabnya software nihh tidak menggangu penguna Internet lepas tuh dia Hide IP address kita dan mengantikan dengan Fake IP address so software nih bagi aku terbaik la..untuk kita gunakan sebagai security kita,selain tuh jugak software nih jugak sesuai kepada Hacker-hacker yang nak sembunyi identity sebenar mereka..so kepada yang nak Install software nih sila lah download ye software nihh kalau korang cari kat laen dia kena bayar tapi hari nih aku bagi free jew korang download lepas tuh crack ye...kalau x tahu mcm mana nak crack boleh comment

bila dah download and install sila pergi kesini sebagai tanda terima kasih

6 comments:

Anonymous said...

camne nak crack?

Anonymous said...

mcm mane nk crack ni admin?

abdul maLek said...

ada dalam download tuhh dia punya crack x kan tak tahu kot cara nak crack

Anonymous said...

korang pg ke file directory , copy and paste carck dan replace . . .pas tue double-klik carck tue . . . .

Anonymous said...

8 could put your pc and activity at risk by infecting the system with infections, spyware, viruses,
Trojans, dialers as well as adware, distroying its stability and stealing your personal info, along with
propagating through the network to consider effects of other computers.
Nowadays on the internet security is a necessity as well
as prone to be vulnerable.

my homepage ip address hider

Hafiz amy said...

mcm mana nak crack

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 sAmpan KErTas All Right Reserved