Breaking News
Loading...
Sunday, July 31, 2011

Greatest Memory Contest

assalamualaikum kepada semua umat Islam dan dengan kesempatan ini aku nak ucapkan selamat menyambut  bulan ramadhan al-mubara,,oke-oke kembali kepada tajuk entry sye.emm sebenarnya post nihh aku buat adalah tuk bagi tau korang semua aku dah  yg aku dah join satu contest yang dianjurkan oleh 4 orang budak kecik cute hahha iaitu


Raja Noor Diyana 

Aisya Irdina 

Farashafilia 

Nur Haziqah 

dan tuk pengetahuan korang semua nihh first time aku join contest yg diadakan oleh geng2 blog nihh  dan aku join contest nihh pun sebab geng2 yg anjurkan contest nihh pun first time jugak buat contest so kami nihh kira geng myfirstime la ahahaha
dan kepada semua orang yg dah baca entry pakat2 la join contest yg dianjurkan oleh diorang nihh hahahaha

so for more information about this contest korang bleh click mana2 dari blog yg ada di bawah nihh 

sekian terima kasih kepada penganjur yg baik hati jgn lupa follow kami sama tau ahahaha

1 comments:

#ninaelena said...

thanks ya abang sampan

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 sAmpan KErTas All Right Reserved