Breaking News
Loading...
Monday, July 11, 2011

tempah header kat sampankertas

asalamualaikum salam satu malaysia dan salam BERSIH malaysia HAHAHA
hari nih aku ada berita gembira tuk korang semua peminat2 blog...aku sebenarnya nak g tau korang aku nihh boleh dikatakan reti la jugak buat header guna software flash...nihh so aku ingat aku nak jual header flash la kat hampa semua yg berminat tuk tgok header korang bergerak-gerak...hahahah

emmm aku tgok owg laen jual harga satu header sampai RM 50-80 satu.so karang nihh aku nak jual header flash kat korang semua dgn harga semurah RM30 inggit ja.... tpi sekarang nihh aku buat promosi tuk 20 org pertama harga dia 20 inggit ja satu....hahahaha murahkan??
kalu korang berminat tuk tempah header kat aku korang bleh la isi borang tempahan disini SINI

n sebarang pertanyaan korang boleh tanya kat email aku kat sampankertasa4@gmail.com
korang jugak kena hantar bahan2 yg korang nak masukkan dlm header korang dekat email aku ye...
di jamin seminggu siap....

terima kasih

nihh contoh banner aku yg boleh tahan la...hahah aku blehh buat lagi lawa dari nihh sebenarnya nihh pun aku buat 2jam ja sambil makan nasi lagi hahaha

3 comments:

Nizam Ijam said...

tgh pokai la :(

Gadis said...

emel pun salah...
mne @ ko malek??

sampankertas said...

haha pandai2 la hahahaha.......
nihh clik ja yg aku clik tuhh t isi dalam form ja hahaha terus hantar kat email aku hahaha

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 sAmpan KErTas All Right Reserved