Breaking News
Loading...
Monday, June 20, 2011

C.N BLUE

gambar yg atas nihh diorang punya ahli kumpulan bleh tahan tpi aku g hensem ahahhaha
oke
hari ini aku nak memperkenalkan kat korang2 semua sebuah group yg terkenal iaitu C.N blue....salah sebuah kumpulan KPOP dari KOREA aku sebenarnya bukan lah minat sangat dgn geng2 KPOP nihh tpi nak buat camana manager dgn ahli kumpulan group C.N Blue nihh tak habis sMs aku email aku dgn call suruh aku promosikan diorang punya group dlm blog aku sebab diorang tau yg aku nihh seorang yg terkenal walau pun ade 15 follower :)
sebelum nihh aku ingat group nihh group malaysia sebab tiap2 pagi aku dgr member aku duk play lagu group nihh pastuhh aku dgr "curi dia curi dia dadidadidu"selepas sebulan baru aku sedar kata nihh group korea ahahaha...
tpi apa pun lagu2 yg geng nihh nyanyi memang boleh tahan la best
kalu korang tak caya bleh la clik sini nih lagu diorang yg bagi aku rasa best
dgn nihh satu tekan sini

atau nihh love

4 comments:

hana o_O said...

hello...testing..

hana o_O said...

ko de lgu cnblue yg ne??
share ngn aq...

Fatin Nabihan said...

lagu cnblue i'm a loner best! aku pun tak minat gila2 dengan korea ni tapi mana lagu yang bez aku layan la..
:)

Hasrita Lalik said...

lagu die memg best...hehe..i like it..

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 sAmpan KErTas All Right Reserved