Breaking News
Loading...
Monday, June 27, 2011

Utusan DR sahul terus kepada aku

semalam DATO'Prof.IR.DR SAHUL HAMID naib canselor UiTM atau ayahanda semua student2 UiTM nihh msj aku dlm FACEBOOK

DR:assalammualaikum sampankertas

aku:walaikummussalam DR
ayahanda sihat??

DR:DR sihat.kamu??

aku:owhh sye sihat2 aja..apakah hajat ayahanda(dialog cara owg2 dulu) msj sye nihh ade hal mustahak ke??

DR:owh sebenarnyA DR sudah lama memerhatikan kamu dan melihat cara kamu berpakaian cara rambut kamu sangat kemas dan nampak sangat macho ayahanda sukasangat

aku:ayahda tak perlu ckp sye macho sebab sye memang dah tau dah dari dulu g sejak sye lahir lagi ahahaha

DR:hahaha

aku:habis tuhh ape yg DR nak saya lakukan??

DR:sejak dua tiga hari nihh sye tgok budak UiTM kedah semua ikut gaya yg di ajar oleh lalat peningjadi sye nak kamu tlg perbetoikan ape yg telah disesatkan oleh lalat pening tuhh boleh tak??

aku:Dr jangan risau biar sye uruskan...

DR:emm DR yakin kamu bleh lakukanya sebab DR tahu kamu ini mempunyai ramai peminat

AKU:hahaha beresss bosss

DR:oke lah kalu mcm tuhh DR cau k dulu bubbyeee
Aku:bubyee

lepas dari chat dgn dr sahul terus aku g kat pakguard terus aku ckp wei pakguard tlg buat banner kempen sasiah rupa diri cepat...!!!
parguard:oke boss

emm tuk pengetahuan korang pakguard dlm uitm semua takot dgn aku hahahah
nihh la dia punya banner

3 comments:

~min~ said...

apa daa pakai nama aku...

sampankertas said...

haha biasa la...emmm wei hag punya blog banyak link yg tak lehh nak buka la awat ha??

hana o_O said...

pe la ko ni malek....plik2...

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 sAmpan KErTas All Right Reserved