Breaking News
Loading...
Saturday, June 25, 2011

rahsia faiz tapit

kemarin waktu aku duk online YM tetiba lisa surihani chat dgn aku

ahhh lecehh aA nak print screen lembab nak upload satu2 so aku karang balik la apa
yang aku chat dgn dia kemarin

sampankertas:ahh rahsia ape??tak pe tak pe i janji i rahsiakan kat dia...
Lisa:janji tau..
Sampankertas:janji
Lisa:emmm baru nihh awk nak tau dia hari2 hantar msj kat i

Sampankertas:owhh ye ke dia tanya ape kat awk??
Lisa:tanye sye nihh suke benda ape..awk tau sye naik
rimas dgn dia tuhh cebab hari2 tanye benda sama sye nihh suke ape??
Sampankertas:Eeee.......camtuhh rupanye pangai faiz tapit.
habis awk ckp ape??
Lisa:mulanye malas nk ckp tpi dia asyik merayu je.. i pun ckp la yg i nihh suke
Doremon kepala maknusia dgn lembu yg ada susu ahahaha
Sampankertas:hahahaha emm tpi betoi ke awk suke dgn doremon kepala maknusia
Lisa:tak lahh i kencing dia jew ahaha... i sebenarnye suke main dgn sampan kertas ;)
Sampankertas:>>>>laen jew bunyi haha
Lisa:?? laen cmana tuhh??
SampanKertas:hahaha tak de ape2 la :)

ahahah gambar kat atas nihh la bukti bertapa tapitgila bayang kat lisa surihari baru ari nihh aku tahu kebenaranya.....
hahahahaha.....

2 comments:

Faiz Tapit said...

woi cilakak... hahah

sampankertas said...

haha ini jgn marah nihh kan kebenaran dia hahaha lisa sendiri cakap kot hahaha

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 sAmpan KErTas All Right Reserved