Breaking News
Loading...
Thursday, June 23, 2011

ayam+lembu+ultraman vs SAMPANKERTAS

Jam sekarang menunjuk pukul 5:06 waktu tempatan setelah seharian aku duk mengadap javascript mencari tahu bagaimana nak letak flash file sebagai BANNER dan buat butang HOME ABout dan sebagai akhirnya aku telah berjaya ahahahha so karang nihh aku punya blog jadi agak kelam kabut sikit sebab tgh duk cuba mencuba ahahaha Banner yg aku buhh nihh x siap sepenuhhnya lagi lepasnihh bila aku dah buhh BANNER aku yg perfect semua owg tak bleh lawan kecantikan banner aku dah hahaha bukan setakat Owg ja yg taklehh lawan dgn aku AYAM-AYAM YG duk dalam reban,LEMBU-LEMBU yg hanya pandai makan rumput dan kalau bergabung dgn ULTRAMAN yg laser bangunan tak pecah tuh pun tak tentu Boleh lawan dgn aku lagi ahahahaha

2 comments:

Faiz Tapit said...

sumenye si bapak ayam tu yg buatkan. hahah
lembu ngan otromen tu haram jadah xtaw pape

sampankertas said...

haha...tpi bapak ayam tuhh pandai nuhh melukis hahah mcm pempuan hahah

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 sAmpan KErTas All Right Reserved