Breaking News
Loading...
Thursday, December 8, 2011

cara naikkan ranking website di search Engine

assalammualaikum kepada semua bloggers-bloggers dan sesiapa sahaja yang terbaca blog ini hari nihh aku just nak kongsi satu lagi ilmu yg aku tahu untuk tingkatkan ranking kita dalam search Engine contohnya google,yahoo,bing,dan lain-lain,sebenarnya ada banyak cara untuk tingkatkan ranking nihh antaranya blogwalking,register di setiap website yang menawarkan backlink dan sebagainya namun begitu ianya sangat menyusahkan hahhaa tambah2 orang yang malas macam aku nihh blogwalking uhhh memang power kuasa dia tpi letih sial kena bukak satu-satu website,kalau join PTC pun dah boleh dapat brapa inu dengan duk buka blog orang nihh hahha so aku nihh malas blogwalking jadi trafik aku daripada blogger-blogger yang gila blogwalking nihh kurang tapi aku banyak dapat trafik daripada orang yang search kat google sebabnya aku mengguna satu sistem dimana sistem ini akan meningkatkan ranking kita dalam search engine contohnya orang pergi ke google dan search SCORE A walaupun ramai pesaingan tpi melalui keyword nihh blog aku telah menerima 100 orang pelawat....so aku malas nak cakap banyak kalau korang nak naikan ranking blog korang website korang cuba la http://www.link-assistant.com  go kat website dowload dia punya sofware and test your self  sekian terima kasih 

3 comments:

Akulah.com said...

ok ke ni.. huhu.. tak kena virus ke.. cuba la dulu.. :)

abdul maLek said...

oke nihh terkenal punya company nihh buat software nihh

bnaat said...

Does not appear to me the content subtraction

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 sAmpan KErTas All Right Reserved