Breaking News
Loading...
Tuesday, November 15, 2011

P1 line slow mcm siput babi

hari nihh aku nak tulis kisah P1 yg konon yg di dalam iklan tercatat perkataan don't potong stim la...pastuh tulis for the best broadband Exprience inside and outside memang aku x bleh blah la ayat belagak macam dia paling best tpi hakikatnya the suck broadband Exprience inside and outside.Dulu time first2 aku beli memang laju habag hag kalau hag nak download tuhh sat ja habis download speed sampai 1mb/sec tpi semuanya berubah setelah dua,tiga bulan aku guna p1 nihh dia mula la buat problem kejap2 kena restart baru nak laju balik tpi tak pe la aku duk sabar lagi pastuhh hari demi hari makin banyak masalah nak kata aku tak bayar bill tiap2 bulan aku bayar tpi line mcm wtf slow mcm siput tpi tak pe aku masih lagi bersabar lepas tuhh aku trial la call dia punya customer care dia yg kononnya perihatin tpi buat dua tiga hari laju lepas tuh slow balik uhh serius aku panas dalam lepas tuhh hari(16/11/2011) nihh tahap kesabaran aku dah sampai ketahap maksima aku nak buka facebook pun lembab gila babi pastuh aku nak download pun 1kb/s pun x sampai membuat hati ku berdeyut lebih cepat so kesimpulanya kat sini aku nak cakap P1 hag nihh memang sampah dog butuh kami beli perkhidmatan mahal2 tpi kami x dapat apa yg di janjikan seperti yg korang duk tulis memang menipu tahap bewak la.Aku tak paham la mcm mana la syarikat menipu mcm nihh boleh wujud dlm malaysia.Lagi satu nihh mana la persatuan pengguna dalam malaysia nihh u tlg la lakukan sesuatu jgn bagi diorang nihh duk tipu rakyat malaysia sakit betoi la aku.bagi aku semua line internet dlm malaysia nihh semuanya sampah hope menteri comunikasi tlg la lakukan sesuatu jgn duduk saja la sekarang nihh banyak negara dah bagi free kat rakyat dia guna free line internet malaysia ja nak guna internet kena bayar harga yg tak berbaloi dah tuhh siap ada package limit2 plak adoi panas betoi najib najib

3 comments:

Gadis / Akira さま said...

bersabarlah...sume broadband camtu~ kalu da ramai guna kat tempat ko tu, lambat-laun jadi lembab la jugak dia~~

sampankertas said...

yela semua nak menipu jew keja kALAu kat singapore dah lam kena saman dgn pengguna

Hasrita Lalik said...

tau xpe..aku rasa sume b.band cam tu..pomot ye2 je,,tapi hampeh...

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 sAmpan KErTas All Right Reserved