Breaking News
Loading...
Friday, November 25, 2011

aku gila duit maya

hari nihh hari ahad semua orang cuti sebab sambut awal muharram and aku pun cuti gak so boring punya pasai aku saja la join forum2 yang duk bincang pasai duit nihh hahaha kat situ mcm2 isu and topik keluar but aku tertarik dgn sorang nihh dia promote suruh join papermail dia ckp dia dah penah cash out x tau la dia tipu ketidak hahaha.so rasa mcm tertarik jew aku g baca la website dia nihh dia tulis syarikat depa nihh dah bermula sejak 2010 and kat website dia pun ada online cashout dimana kita boleh tgok brapa org yg dah cashout hahaha nampak banyak bebenor org cashout emmm aku pun tertarik terus jew join hahaha....emm korang nak tau kenapa aku buat entry nihh tajuk "aku nihh gila duit maya" sebabnye bila aku pikir balik benda apa yang aku x join semua benda aku join antaranya "google adsense"(tapi sudah diblock sebab ada makluk yg clik banyak2 kali),nuffnag aku jarang guna sebab duit bagi sikit sanggat orang clik baru dapat tuhh pun unique clik mampuih hahaha lepas tuhh aku jugak join advertlets yg aku guna sampai sekarang sebab dia kira menggikut jumlah traffik dlm blog kita lagi ramai orang visit blog kita lagi banyak la duit kita dapat hahaha tapi malangnya blog aku nihh brapa orang ja duk mai tgok sebab aku lanihh dah jarang blog walking hahaha just harap sepenuhnya kepada google hahha,lepastuhh churp-churp aku malas la nak ulas pasai churp2 nih haha banyak songehh hahahaha lepas tuhh aku jugak join says.mybenda nihh serius mashukk aku nihh dah brapa kali cashout dgn says nihh baru nihh aku baru jew cash out malas nak ckp nihh aku lampirkan(bahasa malaysia asli) gambar haha
tgok tag your reward tuhhh hahah
benda nihh senang sebab dia guna facebook hahaha kat facebook aku just suruhh jew geng2 yg suka suruh aku like pic depa tuhh clik iklan aku baru aku like hahahha kalau korang nak join korang bleh clik link bawah gambar tuh haha(sempat g promote hihihi)
and baru-baru nihh aku join plak cliksense emm cliksense nihh dia sejenis pay to clik atau orang panggil ptc  benda nihh boleh tahan just korang log in seminggu sekali pastuhh clik semua iklan dia hahaha tpi yg pain dia benda nihh sekali clik kadang2 ada yg 0.001 USD motherfucker time bila la nak cukup USD100 hahhaha tpi dia nihh ada buat satu skill dimana kita boleh dapat duit dgn invate orang and kita akan dapat 20% setiap kali orang tuhh dapat duit so kalau ramai orang yg join bawah kita kita goyang kaki pun boleh la hahahha ala ala-ala multi level marketing g tu lohh hahha tpi yang nihh freee je. x macm PROGRAM SCORE A  korang kalau taksub nak kaya pun jgn la korang join benda anak harom jadah niihh dah sah2 guna skim piramid still ckp x dah tuhh asyik nak menipu orang ja.ramai la kita SAY NO TO MLM.so sape yang berminat nak join cliksents corang bleh clik banner yg ada kat bawah nihh   


emm lagi apa lagi yang aku join..................................................................................owhh ya satu g
jom niaga.com hahhaha jom niaga nihh affiliate punya barang dia nihhh memang pain la nak boleh duit sebab dia jenis pay to buy hahahha kalau orang beli product tuhh baru la kita dpat duit hahah tapi komisen dia dlam 50 hingga 70% gak hahahaha emm rasanya habis dah kot hahaha.so yang terbaru aku join nihh adalah paypermail satu sistem dimana aku pun x tau g camana hahaha just join ja hahaha yang penting free x yah duk bayar ribu2 mcm nak join SCORE A dah la bayar ribu2 tpi duit x tentu dapat ke tidak hahaha baik join benda nihh haha so korang kalau nak test join boleh la clik banner nihh hahaha aku ambik yg besar punya

paypermails.com


Memang benar duit bukan segal-galanya… Tapi banyak perkara/ masalah boleh diselesaikan dengan duit. Selain itu, anda mempunyai kawalan ke atas masa anda… Masa bersama orang tersayang anda…
Bayangkan anda boleh bersarapan jam 10 pagi bersama anak kecil dan pasangan anda di restoran mamak kegemaran anda, tatkala kebanyakan orang lain sedang sibuk bekerja di pejabat…
Bayangkan anda boleh meluangkan masa bersama orang tersayang terutama di saat mereka memerlukan anda di samping, tanpa perlu meminta keizinan/ memohon cuti dari majikan anda…
peribahasa ini dipetik daripada laman web score A nak pancing org join depa 

3 comments:

Syida Laily said...

waah ! banyak nye join . eh , nak tanya sikit . halal ke semua duit tu ?
# jangan terasa . cuma nak kan kepastian saja :)

sampankertas said...

ape yang sye tau iklan2 nihh x dak iklan2 arak atau mempromote benda bukan2 so sye rasa x salah n halal la and dia x guna sistem piramid mcm score A kalau sistem piramid tuh haram la sebab penindasan mcm nihhh just tuk kita clik iklan diorang x pon kita promote iklan diorang so bagi sye rasanya x dak ape yg salah pun

Rohani said...

kak pun dah join paypermail ni.betul tu memang x salah pun join ni.tak cuba x tau kan.lagi2 klu join dgn stiforp,baru betul tak pandai menaja pun blih dpt income.gile...ahh.klu nak try kat sini http://anisah66.stiforpmy.com

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 sAmpan KErTas All Right Reserved